SL NET SOLUTION DOO

Klikomanija. Posvećeni kupcu.


Stvorena je tako da u najvecoj meri odgovori na različite zahteve i očekivanja online kupovine i svakom kupcu u svakom trenutku ponudi lako, udubno ali i efikasno iskustvo kupovine pokusavajuci da zadovolji istinske navike i potrebe kupaca. Klikomanija je e commerce platforma u potpunosti posvećena kupcu, kreirana na temelju moćne tehnologije i najsavremenije IT logistike. To je napredna  platforma za online trgovinu, virtuelno dostupno mesto koje pomera granice jednostavnosti i dostupnosti kada je reč o iskustvu same kupovine, sa posebnim pogodnostima i specijalnim karakteristikama kako za one koji vole šoping, tako i za same vlasnike biznisa. Mnoge karakteristike Klikomaniju izdvajaju i čine jedinstvenim - za ljude koji kupuju sa jedne strane, tu je više stotine brendova iz razlicitih kategorija kao i jedinstvena mogućnost praćenja pošiljke, sigurna online placanja i brza dostava.

Za proizvođače i dobavljače, s druge strane, Klikomanija nudi mogućnost da njihov proizvod 24h online vidi i potencijalno kupi više od stotina hiljada ljudi, ociju.
Zbog svega navedenog slobodno se može reći da Klikomanija predstavlja budućnost online kupovine.  Od ljudi koji uživaju da iz udobnosti svog doma u moru mogućnosti pronađu baš ono što im je potrebno, na način koji im najviše odgovara, do vrednih proizvođača i dobavljača koji za proizvod u koji su uložili energiju, trud, rad i kapital žele samo najbolje. Gradimo zajednicko poverenje, jednom recju - Klikomanija.

Vaša na Klikomanija!

SL NET SOLUTION d.o.o.
Brace Dronjak 5, 21000 Novi Sad, Srbija
Tekući račun: 340-11024076-46 Erste Bank Srbija a.d.
MB: 21494976
PIB: 111519311
Telefon: +381 64 138 61 49
E-mail: info@klikomanija.rs office@slnetsolution.com 
klikomanija.rs